Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degrabă de păsările care i-au cântat la ferestre... de florile care i-au crescut în fața ochilor, dimineață după dimineață, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsă, de îngerii care i-au vorbit întotdeauna despre Moșii pământurilor străvechi și despre tainele ascunse ale omului mereu căutător în trecuturile sale, în prezentul său și în viitorul către care se îndreaptă cu încredere, străbătând valurile eternităților...



Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

miercuri, 16 decembrie 2015

ATENŢIE, din 25-27 noiembrie am intrat puternic în perioada ”CERURILOR DESCHISE”

Este o perioadă anuală, despre care am scris de multe ori în ultimii ani: aşa-numita perioadă în care sunt „cerurile deschise”. 
Mulţi oameni cred că este o simplă „purificare” – dar nu este chiar aşa. Nu este doar o „curăţire”, ci o schimbare profundă, a cărei profunzime este puţin percepută azi, dar care va deveni perceptibilă în proproţie de mase treptat, dar rapid. Acest fenomen este întrutotul natural, dar el poate fi întărit, diversificat, îmbogăţit în manifestarea lui prin acceptarea lui conştientă şi urmărirea lumii interioare şi exterioare, reflectată în conştientul nostru. Totul presupune înlocuirea treptată a unor elemente vechi cu altele noi.
Perioada despre care discutăm va dura cam până în jurul datei de 15 ianuarie. Repet de fiecare dată celor care nu sunt obişnuiţi cu cele studiate intens, profund, prin forţe proprii: NU CERURILE SUNT DESCHISE (ele sunt ”deschise” permanent, tuturor...) CI CAPACITĂŢILE NATURALE UMANE MULTISENZORIALE SUNT ACTIVATE PUTERNIC DE ENERGIILE CARE CIRCULĂ CU VITEZĂ SPORITĂ, ÎN FLUXURI DEOSEBIT DE BOGATE ŞI CU VIBRAŢII PUTERNICE CARE SE MODIFICĂ FRECVENT, DE LA O PERIOADĂ SCURTĂ DE TIMP LA ALTA, OBLIGÂND TOATE SPIRITELE ÎNTRUPATE (aşadar, atenţie multă: nu numai oamenii) SĂ SE ADAPTEZE RAPID ŞI ELE DE LA O PERIOADĂ SCURTĂ DE TIMP LA ALTA. 
Mai concret: circulaţiile energo-materiale care sunt foarte rapide ne impulsionează clipă de clipă şi ne obligă subconştientul la adaptări permanente, ceea ce ne aduce în faţă percepţii schimbate comparativ cu obişnuinţele noastre. De aceea în special în preajma solstiţiilor - dar şi a echinocţiilor şi altor momente din an, periodic la mai mulţi ani - percepţiile noastre se diversifică şi se îmbogăţesc. Însă este de reţinut că astfel de diversificări şi îmbogăţiri au loc mereu, dar în proporţii mult mai mici, nebăgate de noi în seamă decât atunci când volumul lor devine foarte mare.
Este cea mai bună perioadă anuală pentru a ne cunoaşte din ce în ce mai bine, cu toate puterile şi neputinţele noastre; să le analizăm pe cât ne este în puterea experienţei noastre, care creşte şi ea, de la an la an. 
Cei care simt schimbări în percepţiile lor să nu se sperie, să diminueze cât pot mai mult activitatea fizică; cei care obişnuiesc să folosească stările meditative în mod curent - să le practice ori de câte ori pot de-a lungul zilei, intrând în starea cerebrală alfa oricând simt că le cere sistemul corporal. Să fim liniştiţi cu toţii, calmi, reflexivi, toleranţi, înţelegători, deşi dinamici în limitele vieţii noastre curente. Să nu confundăm starea meditativă cu lenea şi puturoşenia, interiorizarea cu supărarea, concentrarea interioară cu diverse feluri de stări depresive. 
Întrebaţi fără jenă. Oricum vom mai discuta pe aici, de-a lungul timpului.
Să aveţi parte de suflete deschise către adevăr şi drag de toţi şi de toate !!!...

PS: Nu am ajuns încă în Zilele Mijlocului de Iarnă, dar dacă am văzut că interesează mai mulţi cititori, iată câteva articole mai vechi despre ”Deschiderea cerurilor”. 
http://cristiana-blogulunuiomcuminte.blogspot.ro/2014/01/sub-semnul-solstitiului-4-deschiderea.html , unde sunt adresele altor articole, pentru cei care sunt interesaţi şi 

Niciun comentariu: