Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degrabă de păsările care i-au cântat la ferestre... de florile care i-au crescut în fața ochilor, dimineață după dimineață, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsă, de îngerii care i-au vorbit întotdeauna despre Moșii pământurilor străvechi și despre tainele ascunse ale omului mereu căutător în trecuturile sale, în prezentul său și în viitorul către care se îndreaptă cu încredere, străbătând valurile eternităților...



Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

miercuri, 30 septembrie 2015

SCHIMBAREA ADN-ului CORPORALITĂŢII NOASTRE NU ESTE LUCRARE A UNOR EXTRATEREŞTRI

Da, aceasta este ideea de bază... Şi este una dintre ideile pe care am intenţia să le dezvolt cu privire la raportul dintre noi, oamenii care am făcut şi facem lucruri măreţe pe Pământ (deocamdată să le lăsăm pe cele de care ne putem pleca ruşinaţi fruntea...) vs. încredinţări conform cărora cele măreţe au fost făcute cu „ajutor extraterestru” sau chiar de către extratereştri.
Desigur, dacă numim sfatul entităţilor ajutătoare astrale pe care le avem drept sprijin în orientare din naştere: sfatul extratereştrilor... adică a celor care nu sunt momentan născuţi omeneşte printre noi, s-ar putea să deschidem o nouă filă în studiile noastre!!! Şi nu ar fi de loc rău. 
Dar să intrăm în subiect...

Nu vreau să fac referiri la vreun site sau blog, ca să nu se creadă că am ceva cu posesorii lor – ceea ce este de accentuat că nu am – iar pe de altă parte sunt multe locaţii de acest fel care au publicat de-a lungul timpului diverse articole preluate de pe alte site-uri, cu referire la acest subiect şi altele de acelaşi fel.
În linii mari, se spune că extratreştrii buni au trecut în anii din urmă la modificarea ADU-ului uman, pentru a-i ajuta pe cei care cred în existenţa lor în ascensionarea proprie: adică înălţarea lor spirituală, sau transformarea lor într-o entitate asemenea lor, părăsirea Pământului şi continuarea evoluţiilor alături de dânşii. 
Nu a trecut nimeni la modificarea ADN-ului uman. O astfel de modificare este reală, dar este naturală, tot la fel cum creşterea noastră, modificările corpurilor noastre, de la concepţie urmând de-a lungul vieţii este naturală şi nu creată de nişte extratereştri buni la suflet. 
Cred că este cam egoist să acceptăm că numai credincioşii din urmă ar merita şi ar beneficia de ceva anume. Nu contează ce anume, esenţa încredinţărilor de acest fel poartă un iz egoist. De aceea eu nu aş dori aşa ceva, mi s-ar face ruşine să vreau aşa ceva. 
Părăsirea Pământului... Mie îmi pare rău pentru că ştiu bine că va trebui să plec de pe Pământ; îmi pare într-un fel numai rău, pentru că Pământul în 200 de ani va fi un fel de Rai pe care, cunoscând descrieri clare, nu toţi le-am crede. Un rai al oamenilor care muncesc cu drag şi au în sarcina lor refacerea Pământului după dezastrele pe care generaţiile anterioare le-au lăsat în urma lor (inclusiv generaţia noastră).
Însă modificările corporale SUNT REALE: azi începem să le percepem şi noi, nu ştim de unde vin, cum se petrec, care sunt motivele şi cum se desfăşoară ele. Pe scurt, ele sunt rezultatul acumulării efectelor vibraţiilor cosmice în creştere puternică, în întreaga noastră galaxie, în întreaga zonă a universului în care se află galaxia noastră (http://www.bucuria-cunoasterii.ro/articol/731/4.-zonele-universului-fizic.html ). Fluxurile de energii şi materii vin treptat din marile bariere interzonale, din galaxie în galaxie; dar pentru că populaţiile pământene aveau nevoie de schimbări mult mai rapide decât au loc ele în mod obişnuit, coordonatorii evoluţiilor care se desfăşoară în galaxia noastră au urgentat ajungerea fluxurilor pe Pământ (şi nu numai), sub conducerea celui întrupat sub numele de Iisus, precum şi a altor lucrători-coordonatori de evoluţii. Pe aceşti ajutători ai noştri foarte avansaţi spiritual nu trebuie să-i numim extratereştri, căci ei nu sunt întrupaţi veniţi din alte galaxii, cu nave cosmice obţinute pe cale industrială, nu sunt evoluanţi în curs de evoluţie alături de noi, ci sunt coordonatorii evoluţiilor care se desfăşoară în zonă, deci şi ai evoluţiilor celor pe care îi numim azi extratereştri. Sunt coordonatori de evoluţii, alături de care oamenii au cunoscut de-a lungul timpurilor pământene: entităţi din dimensiunile structurale paralele cu dimensiunea în care ne aflăm acum, entităţi interdimensionale (i-am numit aşa cum au fost numiţi de oamenii ajutaţi de dânşii: Moşii popoarelor – sau Bătrâni, Patriarhi, Vraci, etc.). Ei au făcut lucrări de mare amploare în urmă cu aproximativ 2000 de ani, în urma cărora fluxurile proaspete de energii şi materii, care intră în zona noastră, sunt canalizate direct către planetele cu populaţii spirituale sporite, ajunse în mod organizat, conştient, prin circulaţii spirituale interzonale, desfăşurate în perioada cu vibraţia cea mai joasă din zonă. Dar nici Moşii nu au făcut această lucrare, ci doar au participat la atragerea fluxurilor. Lucrarea propriu zisă a fost realizată de către coordonatorii evoluţiilor din această zonă a universului.
Timp de 1000-1300 de ani au funcționat prin puterea christică. 
De cca. 500 de ani fluxurile de energii şi materii noi au început să ajungă treptat în sistemul nostru stelar, prin circulaţiile lor NATURALE: din galaxie în galaxie, atrase de nucleele lor şi circulând prin corzile lor matriceale. Au ajuns la galaxia noastră, prin structurile subzonelor universice şi apoi pe Pământ, planetă a uneia dintre numeroasele stele ale galaxiei noastre. În acest moment se sporeşte astfel efectul primelor fluxuri venite pe Pământ prin lucrare spirituală, conştientă, atentă, contribuind cu toate la scurtarea perioadei care ar fi trebuit să înceapă acum, dar care deja a pregătit terenul dezvoltărilor umane, spre ”scurtarea zilelor suferinţelor” noastre – aşa cum spune Biblia. Este bine să luăm corect în consideraţie Biblia. Corect şi complex. 
Efectele acestor fluxuri sunt asupra tuturor corpurilor noastre – nu numai cel fizic, ci asupra corpurilor noastre fluidice, care transmit fluxurile spre corpul fizic. Nu numai asupra corporalităţii noastre, ci şi asupra corpurilor entităţilor astrale şi spirituale aflate în jurul, şi în interiorul galaxiei, asupra corporalităţii tuturor vieţuitoarelor cu corp fizic şi astral de manifestare din întreaga zonă locală a universului. 

Ar trebui să mai discutăm şi despre altceva. 
Este necesar să înţelegem că orice comunicare astrală nu este oferită doar pentru a fi răspândită: nu este oferită doar pentru cel ce o primește, nu este oferită doar pentru o directă informare. Suntem spirite în curs de evoluţie, iar dacă nu credem acest lucru, nu vom putea înţelege complexitatea vieţilor şi manifestărilor noastre: dar ajutătorii noştri ştiu asta şi urmăresc să ne aducă spre conştientizări de acest fel, aşa cum suntem complex-conştienţi la nivele înalte de vibraţie. Evoluţiile noastre se bazează pe conştientizări care se fac simţite şi apoi se aprofundează LA ORICE NIVELE DE VIBRAŢIE, ORIUNDE ÎN UNIVERS. 
A şti şi a accepta acest fapt face parte din auto-cunoaşterea proprie a oricărui evoluant, treptat, pe măsura înaintării în evoluţii. 
Întotdeauna cei care primesc astfel de comunicări au capacităţi pe care ori şi le ascund, ori nu ştiu, sincer, că le au, ori le au, fac studii proprii, dar le e teamă să le prezinte lumii opacizate de ultimele veacuri de induceri intenţionate în eroare. Vehiculăm informaţii despre schimbările noastre, dar suntem împinşi să nu le credem aplicabile acum: mai deunăzi undeva citeam că ele trebuie să fie doar în mintea noastră, important e să credem că există şi atât. 
Ceea ce nu este de loc adevărat. Ori se profită de existenţa unei literaturi bazată pe comunicare astrală şi se induc idei proprii adaptate informărilor de acest fel, în scopuri variate (să nu intrăm în amănunte), ori comunicările astrale sunt reale, dar se aşteaptă din partea celui care le primeşte să-şi dezvolte aptitudinile, puterile, să COLABOREZE treptat, cu atenţie crescândă, la studii aprofundate. Altfel se va trezi (dacă se va trezi) că tot ceea ce a dat mai departe a fost denaturat din varii motive. Cele petrecute în cursul anului 2012 stau mărturie, cu toată pleiada celor adevărate şi neadevărate sau mult exagerate. 
Reţinerile din faţa aplicării şi cercetării – tot din varii motive – sunt mari şi efectele sunt grele, chiar şi numai dacă ne gândim la stoparea cunoaşterii. Dar ajutătorii noştri astrali au răbdare să ajungem, mai devreme sau mai târziu, să colaborăm cu ei pentru realizarea unor studii din ce în ce mai aprofundate. Să săpăm adânc în cunoaşteri universale, pentru a înţelege ce se ascunde în spatele unor aparent simple comunicări, simple informări despre o lume pe care trebuie să o descoperim NOI ÎNŞINE şi să întărim pe cei din jur în încrederea de a-şi descoperi şi ei, la rândul lor, puterile mentale şi astrale, pentru a continua studiile de orice fel, pentru a nu mai fi vulnerabili în faţa semenilor care vânează bani şi putere... 
Şi eu, şi mulţi oameni pe care îi cunosc, au purces la acest drum – destul de greu la început – şi înţelegerile au început să curgă în sensul unor adevăruri situate departe de cele dorite de către cei pomeniţi mai sus. Devenim mai puternici, mai siguri, mai înţelegători – hai să nu credem că imediat-înţelepţi, că ne furăm singuri căciulile (şi le stau mai bine pe fruntea noastră, vorba cântecului nostru drag!!!). 
Dacă într-adevăr comunicările sunt reale (pentru că eu cred că unele dintre cele prezentate drept comunicări sunt adaptări ale unora mai vechi, asociate cu evenimente noi şi prezentate ca drept proaspete) atunci este necesar să ştim câteva lucruri referitoare la ce se aşteaptă de la noi când avem în faţă astfel de comunicări. 
Schimbările care ne vor conduce PE TOŢI la regăsirea, la conştientizarea puterilor spirituale naturale pe care le avem, au loc lent nu pentru alt motiv decât că fiecare vieţuitoare pământeană trebuie să aibă timp ... da, timp... să se obişnuiască cu schimbarea, să asimileze noutatea universică ca atare, căci oricât ar fi de lentă, tot greu poate fi unora, pe trepte de evoluţie începătoare, să asimileze simţirea de schimbare: fără oboseală spirituală în primul rând.
Ar fi bine să reţinem acest lucru...
Mai departe, cei care au deja dezvoltate, sau în curs de dezvoltare (spontane şi rare) capacităţi mentale şi astrale – pe care azi le numim fără dreptate: capacităţi extrasenzorale, clar-intuiţii şi clar-simţuri (dar le numesc şi eu la fel, ca să înţeleagă toată lumea despre ce anume discutăm) au sarcina de a cerceta elementele de cunoaştere la care putem avea acces. Acest acces se dovedeşte a fi lent pentru majoritatea oamenilor născuţi azi, tocmai pentru că ţine în primul rând de creşterea vibraţiilor planetare, în condiţiile de mai sus. Astfel de vibraţii se împletesc cu cele vechi, de aceea la început par a veni brusc şi se “topesc” repede, sufocate pe drept cuvânt de vibraţiile încă joase, provenite de la acumulările materiale şi energetice vechi, de la manifestările vechi ale întregului biosistem, cu vârful puternic al manifestărilor umane specifice vibraţiilor joase. 
Vibraţiile în creştere accesează şi scot din memoriile monadelor toate cele ştiute din alte epoci, alte etape de evoluţie chiar aici, pământene, dar şi din ce în ce mai des de pe alte meleaguri universice, pe care le putem crede ca fiind posibile oriunde în univers. Dar nu întotdeauna este aşa. Unele din apucăturile noastre rele le credem posibile în locuri de vibraţie înaltă sau în timpuri străvechi când chiar vibraţia Pământului era foarte înaltă. Este însă mult mai multă ordine în univers !!! Nu ştim bine deocamdată – dar ne vom reaminti – că idealurile noastre de comportament uman şi calitate a creaţiei umane le avem din timpurile străvechi, dinainte de ultima glaciaţiune, trăite efectiv la cele mai înalte standarde umane de lemurienii pe care îi credem să fi fost sălbatici şi atlanţii pe care îi credem degradant de războinici, perverşi – aşa cum suntem noi azi. 
Cândva – dar repede, vom înţelege că tot noi eram întrupaţi atunci, că tot noi am avut astfel de comportamente, de idealuri puse MEREU în practică, dar de multe ori mai înălţate, mai frumoase cum spunem noi azi. 

2 comentarii:

Emil spunea...

In Cartea Alba a lui Ramtha ni se explica amanuntit toate acestea.Cine este de fapt Dumnezeu, cine sintem noi, de unde venim care este scopul nostru aici pe pamint si unde ne ducem dupa moarte.
V-o recomand cu caldura (daca inca nu ati citit-o)

Cristiana spunea...

Mulțumesc frumos. Cu cât vom fi mai mulți care vom scrie, mai ales acum, în aceste vremuri, și mai ales cu din ce în ce mai multe detalii, așa cum fac și aici, dar mai ales pe site-ul www.bucuria-cunoasterii.ro , cu atât va fi mai bine. Mulți citesc, unii cercetează făr să citească multe, dar ajung pe aceleași cărări cu cei dinaintea lor, și așteaptă ca cei ce vin în continuare să adauge, să corecteze - într-un sens comun: să aprofundeze...