Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degrabă de păsările care i-au cântat la ferestre... de florile care i-au crescut în fața ochilor, dimineață după dimineață, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsă, de îngerii care i-au vorbit întotdeauna despre Moșii pământurilor străvechi și despre tainele ascunse ale omului mereu căutător în trecuturile sale, în prezentul său și în viitorul către care se îndreaptă cu încredere, străbătând valurile eternităților...



Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

sâmbătă, 25 octombrie 2008

Exorcizări

Apar ca fiind necesare din vremuri vechi, pe fundalul evenimentelor de felul posedărilor, moştenire performantă perpetuată din generaţie în generaţie ca o lucrare de echilibrare la nivelul întregului complex socio-spiritual. De obicei echilibrarea nu vine doar de la cuvânt, în mod singular, ci de la complexul energetic om-câmp-vibraţie prin cuvintele rostite. Echilibrarea poate surveni prin încredinţare (când spiritul se află foarte aproape de echilibrare, dar societatea nu-l ajută să facă şi să consolideze pasul decisiv spre echilibrare) sau prin teamă: atunci când apare ameninţarea sub puterea exorcizantului – pe care spiritul celui exorcizat o simte şi de care este obişnuit să se teamă de ofertă a unui complex corporal şi mai prost, spiritul fiind obligat să aleagă. În trecut, cunoaşterea preotului şi puţina experienţă a lumii nu putea discerne realitatea de hipnoză, de aceea exorcizările puteau să se finalizeze prin a se arăta concret ceea ce a fost în om – răul – şi a-l numi pentru a fi perceput ca atare. Cei care erau puternici mentali determinau lumea să vadă efectiv o entitate astrală care constituia punctul de pornire sau de consolidare a cunoaşterii lumii “nevăzutelor”, alături de lumea celor percepute prin simţurile conştientizate în mod curent.
Astăzi, pe fundalul energiilor de vibraţie mare, şi mereu în creştere – pe care de multe ori doctorii nu le cunosc – un medicament poate să determine o pacificare a funcţiilor organismului, o echilibrare a emisferelor cerebrale, emisii mai mari sau mai mici ale glandelor endocrine care să conducă la ameliorarea substanţială a disfuncţiilor.

Niciun comentariu: